Kartice za tim-12_Joca_color

Jovan Janjić

Njega možemo opisati jednom rečju, on je “Tebra”. Jovan je O.G. Tebrizma, jer je upravo on stvoritelj imena, ali i pokreta pa i načina života Tebrizma još ne tako davne 2018. godine. Danas je jedan od osnivača omladinske organizacije Tebrizam, te shodno tome da je tim lider tima od samog nastanka, on “zauzima” ulogu Predsednika Upravnog odbora i odgovoran je za vođenje tima u svoje pobede, ali i poraze.

Shodno tome da ne veruje u ideologiju “lider šalje svoje vojnike prve u redove bitke”, on veruje da lider mora biti kao Aragorn u LOTR-u kada se otvore kapije Mordora, da trči u prvim redovima i da prvi zamahne mačem na orke. Upravo zbog toga i radi mali milion stvari unutar organizacije, dok su samo neke uloge koje preuzima na sebe, Kreativni direktor, Projekt menadžer, Mentor, Program menadžer, Producent/Snimatelj/Montažer/Audio podcast-a “Šta ima?” i još mnogo toga… A da, nije mu to bilo dovoljno uloga pa je postao i glavni urednik “Tebrizam” medija.

Zagovarač je neformalnog obrazovanja i veruje u to da svako može postati i naučiti šta god želi no isključivo ako dovoljno da gas za to.